U.R.B. har producerat och marknadsfört kullager och delar för bilindustrin och lätta släp i över 30 år.

Under årens lopp, som en del av deras omfattande globala verksamhet, har företaget investerat en stor mängd resurser på att utveckla avancerad produktionsteknik av delar för släpmarknaden och har grundat en speciell avdelning som specialiserat sig på produkter anpassade särskilt till behoven hos den europeiska marknaden i synnerhet och den globala marknaden i allmänhet. Företagets produkter tillverkas i enlighet med internationella standarder och kvalitetscertifiering som lämpar sig för varje del och kan därmed åstadkomma högsta möjliga kvalitet.

AL-KO KOBER SE grundades år 1931 av Alois Kober
i en liten smedja i sydtyska Großkötz vid Günzburg.
Med verksamhet på 45 orter och runt 4 000 medarbetare räknas företaget till en av världens ledande leverantörer inom områdena fordonsteknik, trädgårdsmaskiner och luftteknik.

Aspöck Systems är Europas ledande tillverkare av kompletta belysningskit för alla typer av släpvagnar. Utöver detta, utvecklas och produceras lampor, kontakter, kopplingsdosor-boxar och förmonterade kablage för fordonsindustrin, lastbilar, dragbilar, motorcyklar, jordbruksfordon samt cykelhållare.

Knott är en av europas största tillverkare av axlar och påskjutare till lätta släp.

Fordonsmateriel, som i dagligt tal förkortas till FOMA, är ett dotterbolag till BPW i Tyskland. BPW är en av världens största axeltillverkare. FOMA har funnits sedan 1964 och har ända sedan starten varit representant för just BPWs produkter i Sverige.

Företaget EH tillverkar släpvagnskontakter till bilar (12V) och lastbilar (24V) och även anpassade elkabelsatser. EH grundades 1946 som ett rent familjeföretag.

Företaget är inriktat på att tillverka produkter till fordonsindustrin. EH är en modern industri med stor kapacitet. Inom företagets väggar ombesörjers all tillverkning, från utveckling till egen, färdig produkt.

Företaget Broson har anor från 1940-talet, då man började tillverka vagnar och cykelkärror, för att senare ägna sig åt import av stålrör och profiler. En gren av företaget började även senare tillverka och importera hjulaxlar, däck och fälgar. Det är bakgrunden till Broson Wheels AB.